Sobre mi i aquest blog

Benvinguts al blog Aprendre a viure: sóc el Xavi Argemí Ballbè, aqui trobareu un recull de totes les entrevistes i articles relacionats amb el llibre Aprendre a morir per poder viure (edició en català: Editorial Rosa dels Vents; edició en castellà: Editorial Grijalbo) on explico la meva experiencia de vida amb la finalitat de poder ajudar a la gent que pasa per dificultats i circumstàncies dificils i mirar de donar sentit a tot plegat.

Tanmateix, també intentaré respondre a qualsevol cosa que vulgueu saber sobre el llibre i tot alló que us ha suggerit o preguntes que us ha generat. Segurament molts no em coneixeu, doncs bé, pateixo una malaltia degenerativa anomenada distròfia muscular de Duschenne que fa que vagi perdent força muscular al llarg del temps, cosa que m’ha portat a tenir moltes limitacions i situacions extremes de dificultat i gravetat però intentant no perdre la positivitat, l’optimisme i el bon humor que a casa meva sempre hi hagut.

Fruit de tot aixó, em va sortir l’oportunitat de poder fer un llibre on faig una reflexió profunda sobre la meva vida. Així que us convido a llegir el meu llibre on descobrireu la meva història.

Em podeu escriure a xaviargemib@gmail.com

Biografia breu

Xavi Argemí, nascut a Sabadell el 1995 I actualment vivint a Matadepera graduat en Multimèdia per la UOC, i actualment dedicat al disseny multimèdia a nivell freelance i a escriure per generar optimisme a la gent: autor de Aprendre a morir per poder viure, escrit originalment en català i posteriorment traduït al castellà. La meva biografia la trobareu en les pàgines del llibre esmentat. Resumint molt, podríem dir que tinc una vida força corrent, si exceptuem el fet que de petit em van diagnosticar una malaltia degenerativa incurable: distròfia muscular de Duchenne. En aquest llibre explico com s’hi conviu.

Formació i dedicació profesional:

  • Graduat en multimedia per la Universal Oberta de Catalunya (2014-2021)
  • Dissenyador gràfic/multimèdia freelance. Podeu visitar el meu Perfil professional a LinkedIn: Perfil Xavi Argemí
  • Autor d’ “Aprendre a morir per poder viure“, Editorial Rosa dels Vents (2020): traduït al castellà com a “Aprender a morir para poder vivir“, Editorial Grijalbo (2021); i a l’anglés com a “Learning to die in order to live“, Amazon KDP (2023).